Амал и Джордж Клуни се върнаха на езерото Комо за лятната си ваканция

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10015015 www.24chasa.bg
Джордж Клуни и Амал на път за Гранд Хотел Тремецо на езерото Комо. СНИМКА: Инстаграм

След като близо 2 г. семейството на холивудския актьор и режисьор Джордж Клуни не се беше връщало във вилата на езерото Комо заради пандемията, то най-после пристигна отново.

Джордж се придружава не само от жена си Амал, но също и част от нейното семейство – сестра й Тала Аламудин, съпругът й и майка им Бариа Аламудин. Със семейство Клуни са и двамата им близнаци.

За да отпразнуват връщането си на красивото езеро в Северна Италия, те отидоха на вечеря в луксозния Гранд хотел Тремецо. Амал избра елегантна бяла рокля с асиметрична долна част, за да отбележи връщането си в Италия. Актьорът беше облечен в бяла риза и сив летен костюм, а като „аксесоар” носеше ослепителната си и чаровна усмивка, както отбелязват италианските медии.

Клуни и жена му отидоха преди това и на вечеря в разположения до Чернобио ресторант „Гатто неро” ("Черна котка"), където актьорът и жена му се снимаха заедно с персонала.

Джордж Клуни притежава от дълги години голяма вила от XVIII век, разположена близо до Лальо. Тя се нарича Вила Олеандра и в нея актьорът обича да приема скъпи гости от Холивуд.