30-годишната племенница на лейди Даяна се омъжи в Италия за 61-годишен милионер

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10022944 www.24chasa.bg
Кити Спенсър каза „сбогом”на моминския си живот във Флоренция. СНИМКА: Личен Профил В Инстаграм

Лейди Кити Спенсър, племенницата на принцеса Даяна, се омъжи във Вила Алдобрандини, която се намира във Фраскати, близо до Рим. Преди това тя каза „сбогом” на моминския живот заедно с приятелките си във Флоренция.

 Племенницата на принцеса Даяна е учила навремето във Флоренция.
СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ В ИНСТАГРАМ
Племенницата на принцеса Даяна е учила навремето във Флоренция. СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ В ИНСТАГРАМ

Кити Спенсър е дъщеря на брата на лейди Даяна – Чарлз, и от дълги години работи като модел. Прелестната 30-годишна блондинка каза „да” на по-възрастния с 31 години от нея южноафрикански милионер Майкъл Люис. Той има три деца от предишен брак, а богатството му се изчислява на 80 млн. паунда.

 Кити Спенсър с приятелките си във Флоренция
Кити Спенсър с приятелките си във Флоренция

Лейди Кити Спенсър е влюбена в Италия. Затова и я избра за място на сватбата си. Тя публикува няколко снимки в профила си в инстаграм, на които се вижда как прекарва весело и безгрижно последните дни от моминския си живот с няколко свои приятелки в любимия си град Флоренция, както е написала. Когато е била на 21 г., Кити Спенсър е учила история на изкуството във Флоренция.

 Вила Алдобрандини във Фраскати, до Рим
Вила Алдобрандини във Фраскати, до Рим

Мястото на сватбата – Фраскати, на няколко километра от Рим, не е случайно избрано. Общината е побратимена с Уиндзор, а принцовете Алдобрандини, собственици на вилата, са близки приятели от дълго време с фамилията Спенсър. Много представители на кралската фамилия и на модата бяха гости на сватбата. Роклята на булката беше творение на „Долче и Габана” – самите дизайнери Стефано Габана и Доменико Долче пристигнаха в Рим за сватбата.

Вила Алдобрандини във Фраскати е била построена за кардинал Пиетро Алдобрандини, племенник на папа Климент VIII, и през вековете е била собственост на различни знатни фамилии – от Памфили до Боргезе. През 1837 г. пак се връща в ръцете на Алдобрандини.