Лора Крумова напуска "Шоуто на Николаос Цитиридис"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10028509 www.24chasa.bg
Лора Крумова и Николаос Цитиридис в подготовка на шоуто СНИМКА: Би Ти Ви

Предаването остава половин час, но освен по Би Ти Ви ще се разпространява и в дигиталните платформи на телевизията

Лора Крумова, досегашен зам. главен редактор на "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви, напуска предаването.

Една от причините е засиленият хумористичен характер на шоуто, чието тв издание ще остане и наесен 30 минути.

"Да, вярно е, но напълно разбирам подобно решение с оглед на професионалния опит на Лора като журналист и засиления хумористичен характер на шоуто в още по-динамичен мултиплатформен формат", обясни за "24 часа" програмният директор на "Би Ти Ви Медия груп" Христо Хаджитанев в първото си интервю за медия, откакто е на поста.

Крумова стана част от шоуто миналата година. Преди това беше две години в майчинство за второто си дете, но през януари 2020 г., вместо да се върне в Нова тв, където работеше, тя я напусна. Три месеца по-късно - през април, журналистката, известна с публицистичните си актуални предавания, стана зам. главен редактор на "Шоуто на Цитиридис" в Би Ти Ви, където също е работила преди години.

Наесен забавното предаване ще се върне на екрана на Би Ти Ви, но в рамките на половин час, както беше и в последния месец, преди да излезе в лятна ваканция. Същевременно ще се разпространява и в дигиталните платформи на "Би Ти Ви Медия груп".

"Съкращаването на времетраенето на ефирното издание не означава, че шоуто няма да генерира същия, че дори и по-голям дневен обем съдържание, но то ще се разпространява на канали и платформи, различни от телевизионния ефир, на които истинските фенове ще се почувстват много по-ангажирани.

Телевизионната програма също ще спечели от половинчасовия формат, който позволява повече динамика, концентриран хумор и фокусирано съдържание", обясни още Хаджитанев.