Накъде с децата 30 юли- 1 август

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10032236 www.24chasa.bg

Ето къде може да заведете децата този уикенд.

30 юли, 10- 11 ч, парк "Военна академия"
"Трите прасенца"

Операта за деца „Трите прасенца” е изпълнена с много хумор и забавни случки. Прасенцата Пуф, Паф и Пиф са артисти, които пеят, играят, танцуват и свирят в първата част, а във втората започват перипетиите им след срещата с вълка, който накрая получава своя урок.
Билети се продават онлайн.

31 юли, 18,30- 19,20 ч, ОКИ Дом на културата "Красно село"
"Сапунен свят"


Това е музикална история, разказана от усмихнатия Сапун, който учи малките зрители как да се предпазват от болестите. Кукленият спектакъл на театър „Сириус" е подходящ за деца над 3 г.
Билети се продават на касата на театъра.

31 юли, 11- 13,30 ч, Столична библиотека
"Артателие и комикс студио"

Столична библиотека кани децата да рисуват с художника Христо Кърджилов. Арт ателието са провежда в събота 11-12 ч, а веднага след него е комикс студиото 12-13,30 ч.
Христо Кърджилов е основател на първото в България списание за комикси – "Дъга". Работи предимно в областта на графиката, акварела, рисунката и живописта. Освен художник, Христо Кърджилов е и белетрист - автор е на два сборника с разкази и на един роман.

1 август, 11- 12,30 ч, кино "Кабана"
"Балонени мечти"

В интерактивното представление за малки и големи всички посетители ще могат да се научат как сами да си направят красива шапка или аксесоар от пъстри балони, да овладеят танца на балонените мечтатели, да участват в балонено театрално представление – куклената миниатюра „Балонени мечти“. Накрая всички ще опишат мечтата си - в текст, рисунка или скица и ще я пуснат в специално сандъче за мечти.
Входът е свободен.