Мъжът на британската принцеса Юджини на яхта с разголени хубавици

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10045815 www.24chasa.bg
Италианката Ерика Пелосини, която периодично сваляла горнището на банския си, за да се пече гола пред очите на кралския зет. Снимката е публикувана в профила й в инстаграм.

Съпругът на британската принцеса Юджини е уловен от папараци на яхта в Средиземно море в компанията на топлес красавици. Снимките на Джак Бруксбанк от о.Капри са публикувани на страницата на DailyMail.

35-годишният мъж е забелязан край остров Капри, а няколко дами са му правили компания.

Официално той се води на пет дневна командировка заради благотворителна вечеря на УНИЦЕФ, докато принцесата, която е внучка на кралица Елизабет, е в Лондон, където се грижи за 5-месечния им син Аугуст.

 Джак Бруксбанк бил цял следобед на луксозна яхта на розе. Компания са му правели Рейчъл Залис - бивша модна редакторка на сп. Glamour и моделът Мария Бучелати. Мария и Джак Бруксбанк са позирали прегърнати заедно за селфи, което по-късно е изтрито от инстаграм профила й, предаде Нова тв.

Заедно с тях на яхтата е била и още един модел - италианката Ерика Пелосини, която периодично сваляла горнището на банския си, за да се пече гола пред очите на кралския зет.

Освен на вино и красиви гледки, четиримата от компанията се отдали и на плуване и гмуркане.

Принцеса Юджини е дъщеря на сина на кралицата - херцогът на Йорк принц Андрю и е 11 в линията за наследяване на трона. Тя се омъжи за Бруксбанк през януари 2018, след като двамата имаха дълга връзка, продължила над 7 години.