Звездата на клубната музика в Русия идва у нас

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10081086 www.24chasa.bg

Абсолютният хит на руската клубна музика Jay Medvedeva пристига у нас за ексклузивен лайф, който е част от инициативата Cavo World Artists и ще се състои на плаж Смокиня. Датата е 14 август, а началният час на шоуто е 17.30 ч. Това е първата изява на руската DJ сензация на Балканите и се очаква да продължи над 2 часа.

Руските медии определят Jay като международна музикална звезда, а графикът й с изяви е запълнен за месеци напред. Клубовете по цял свят се надпреварват да я канят, а животът й е разпокъсан между Ню Йорк, Лондон, Маями и Мексико.

Jay израства в семейство на джаз музиканти, в най-отдалечените части на Източна Русия. Тежък инцидент със сноуборд през 2007 г., преобръща живота й на 180° градуса и тя започва да се занимава с електронна музика. Година по-късно взима участие в състезание за дебютиращи Dj-и в Москва, а днес е фактор в клубната култура на руската столица.

Легендарни Dj имена като Richie Hawtin , Marco Carola, Pete Tong и John Digweed пускат нейна музика, а участията й във фестивали като Burning man са истински запомнящи се.