12-годишната Вивиан Милкова снима в холивудски филм с Антонио Бандерас

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10092412 www.24chasa.bg
Вивиан Милкова с Антонио Бандерас

Талантливата българка получава ролята без кастинг

12-годишната българка Вивиан Милкова играе в холивудски филм заедно с Антонио Бандерас. Лентата се казва The Enforcer, режисьор е Ричард Хюз. Снимките бяха миналия месец в Солун, а Вивиан получи ролята без кастинг. Екипът търсел на местна почва млада актриса, която да владее американски английски, но ударили на камък. Попаднали на видеопредставяне на българката и директно я поканили за ролята.

Това е втори голям успех за Вивиан. Както “24 часа” първи написа, в началото на годината тя получи главната роля в лента в Испания, за която там се бяха явили 417 деца. Тогава от екипа, с който работи, коментират, че е родена да бъде звезда. Очевидно тепърва ще чуваме много за нея, защото след снимките за холивудската продукция The Enforcer талантливата чаровница получава големи похвали и от Антонио Бандерас, който ѝ казва: “Чака те голямо бъдеще, повярвай ми!”. 

Пред камерата Вивиан си партнира с Бандерас в общи сцени. Затова преди началото на снимките им дават време да се опознаят, за да няма притеснения у малката актриса. Оказва се обаче, че тя подхожда съвсем професионално и не показва никакви притеснения. Двамата разговарят основно на испански, Антонио Бандерас е приятно изненадан, че тя живее с майка си в Марбея, съвсем близо до неговото родно място - Малага. Вивиан е впечатлена, че холивудската звезда е невероятен джентълмен, много внимателен и винаги усмихнат.

Лентата е екшън трилър и в нея участват и други популярни имена - рапърът 2 Chainz, холивудската красавица Кейт Босуърт, Алексис Рен, Золи Григс и Арън Коен.