Рачков пуска децата на училище от 1 септември, връща се на екрана на 12-и

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10113627 www.24chasa.bg
След две седмици Рачков се връща на екрана със забраненото си шоу. СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

С две морски почивки запълни Димитър Рачков лятото на сина си Димитър Рачков-младши и на природения му брат Петър Милошев. Известният актьор влезе в ролята на татко през ваканцията, след като взе да гледа децата, докато майка им Христина Апостолова и мъжът ѝ Евтим Милошев, бащата на Петър, снимат “Сървайвър” на Филипините.

“Разбираме се чудесно с момчетата. То няма какво много да им се гледа, защото вече са големи. Сега предстои да тръгнат на училище от 1 септември”, обясни актьорът. Момчетата, станали вече известни с ролите си в сериала “Откраднат живот”, учат във френското училище “Виктор Юго” в София. То отваря врати по-рано от обичайния за България 15 септември. Дни след като се върнат в класните стаи, и родителите им ще се приберат от далечната си командировка.

Докато децата се настройват за училище, актьорът се подготвя за “Забраненото шоу на Рачков”, което се връща на екрана на Нова тв на 12 септември. Нововъведението във втория сезон ще бъде рубриката “Лудата стая за скечове”. Освен смях и забава тя ще демонстрира технологични възможности, напълно нови за българския телевизионен ефир, твърдят продуцентите.