Карамазов и екипът на “Сървайвър” летят 48 часа от Филипините за България

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10129521 www.24chasa.bg
Владо Карамазов (вляво) и Ваня Джаферович на филипински плаж СНИМКА: ПРОФИЛ В ИНСТАГРАМ НА КАРАМАЗОВ

След два месеца снимки се връщат на 4 септември

“Далеч от БГ” и това все още е истина за актьора Владо Карамазов и Ваня Джаферович.

Популярният артист публикува думите към своя снимка, на която двамата с бившия футболист са седнали на високи столчета върху красив плаж.

Карамазов в момента е във Филипините, където се снима поредният сезон на “Сървайвър”, а той е водещ на играта. От публикуваната снимка става ясно, че там е и Джаферович вероятно като участник, но нищо чудно да е и ководещ.

Двамата, както и целият екип от над 130 души се прибират в България на 4 септември. Полетът им очевидно е прекалено дълъг, след като тръгват от Филипините на 2 септември, научи “24 часа”.

След два месеца снимки на чужда земя с тях се прибират и други ветерани на предаването - продуцентът Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова. Именно Милошев, чиято компания “Дрийм тийм” правеше последните 4 издания на “Сървайвър”, покани Карамазов за първи път да води шоуто. Сега продуцентът ръководи съдържателната част на предаването, а съпругата му, която бе главен редактор и ководеща, е креативен продуцент в новия сезон.

Заради работните ангажименти Милошев и Христина оставиха децата си през лятото на грижите на Димитър Рачков. Все пак големият син на Апостолова - Димитър, е негово дете, а малкият Петър Милошев не се разделя с брат си.

Би Ти Ви ще излъчи риалити шоуто през пролетта на 2022 г.