"Фондацията" събира Дони и Момчил в Созопол, Кирил Маричков и Валди Тотев във Варна

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10136022 www.24chasa.bg
СНИМКА: АЛЕКСАНДЪР НИШКОВ

"Фондацията" събира отново заедно Дони и Момчил, Кирил Маричков и Валди Тотев в два различни концерта на морето. Супергрупата ще участва в “Аполония” на 6 септември, където концертът ще носи името “Фондацията представя Дони и Момчил”. Популярният от близкото минало дует ще изпълни някои от най-големите си хитове заедно с останалите музиканти от бандата.

Кирил Маричков пък ще бъде отново на сцената със своя колега от “Щурците” Валди Тотев на 12 септември във Варна. Тогава “Фондацията” ще излезе пред феновете заедно с големите БГ рок гласове. Сред тях освен Валди Тотев са още Звезди от “Ахат”, Наско от Б.Т.Р. и Славин Славчев. Така че ще звучат както незабравими парчета на легендите “Щурците”, така и още много популярни рок хитове.

“Фондацията” ще продължи обиколката си из България с гостуване в Добрич на 15 септември. За догодина музикантите подготвят и голям концерт в зала 1 на НДК. Ако няма нови противоепидемични мерки, засега плановете са събитието да бъде на 31 март. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще забият парчета като “Черната овца”, “Няма връщане назад”, “Вкусът на времето”, “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден”. А към тях освен специалните гости, които гостуваха в летните концерти на “Фондацията”, ще се присъединят още, които обаче се пазят в тайна.