Това е уредът, който прави кожата на Джесика Алба съвършена

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10147247 www.24chasa.bg

От автосалона до зъболекарския кабинет, все повече индустрии използват ултразвукови почистващи препарати, за да премахнат нежеланите остатъци и вредни замърсители от оборудването си. Напредъкът в технологиите направи ултразвуковото почистване по-безопасно, по-ефективно и по-достъпно от всяко друго. Ултразвуковите почистващи препарати навлязоха с огромна сила и в козметиката, което е прекрасна новина за всяка жена, която държи да съхрани кожата си млада, сияйна, еластична и здрава.

Другата добра новина, момичета, е, че не се налага да ходим до козметичния салон и години наред да наливаме средства в скъпи процедури, за да получаваме редовно перфектно ултразвуково почистване. Апаратите, с които до скоро разполагаха само професионалните салони, вече може да си купим и за домашна употреба. Те са малки, елегантни и устойчиви на времето, така че да ни служат с години.

Ако решите да си направите този подарък, нашият екип препоръчва серията LUNA. Това са смарт устройства на FOREO за почистване на лице от ново поколение, които постигнаха огромен успех скоро след излизането си на пазара, превръщайки се в еталон за премиум грижа за кожата. Продуктите LUNA съчетават ултразвуково почистване с разнообразие от режими за стягащ точков масаж, като всичко това се контролира от мобилното приложение FOREO FOR YOU.

По този начин се предлага изцяло персонализирана грижа за кожата. Устройствата LUNA премахват мъртвите клетки, отпушват порите, като отстраняват остатъците от грим, и премахват до 99.5% от замърсяването и омазняването, които са причина за появата на акне при възрастните. Смарт уредите са толкова популярни по целия свят, че на всеки три секунди се продава по един продукт. Освен това думата LUNA дори е официално включена в Urban Dictionary (онлайн речник за жаргонни думи и изрази) като глагол за „почистване“. Портфолиото на LUNA също така включва и специална колекция за мъже – LUNA Men.

Последният и най-иновативен продукт от серията e LUNA 3, като той беше пуснат на пазара през 2020 г., и днес вече е любим на популярни личности като Джесика Алба, Синди Крауфорд, Рита Ора, Миранда Кер и Криси Тейгън.

Освен че осигурява професионално СПА почистване на лицето в домашни условия, LUNA 3 предлага нежен анти-ейдж масаж за сияен и младежки вид, който всеки може да постигне от комфорта на собствената си всекидневна или баня.

Предимства на LUNA 3:

• смарт технология за видими резултати

• лесна за употреба

• надеждна и издръжлива

• неограничена употреба без нужда от смяна на главата

• осигурява нежно, но ефикасно дълбоко почистване и моментално подмладена кожа

• ултрахигиенични силиконови влакна, съчетани с приятен масаж с T-Sonic™ пулсации, които премахват до 99,5% от замърсяванията и омазняването

• премахва 98,5% от остатъците от грим

• премахва мъртвите кожни клетки, за да подобри усвояването на продуктите за грижа за кожата

• 16 адаптивни интензитета

• релакциращ анти-ейдж масаж

• три модела: за нормална, за чувствителна и за мазна кожа

• съвместимост с приложение.

Следете нашия сайт, защото скоро ще подарим няколко от тези уреди на верни читатели.