Марта Вачкова в журито на "Маскираният певец" заедно с Владо Пенев, Азис и Алекс Раева

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10160105 www.24chasa.bg
Марта Вачкова и Владо Пенев са в журито на "Маскираният певец" през този сезон. СНИМКА: Нова тв

Марта Вачковa влиза като постоянен член в журито на тв шоуто "Маскираният певец" заедно с Владо Пенев, Азис и Алекс Раева.

Третият сезон на забавното предаване се връща на екрана на Нова тв в събота, 11 септември, от 20 ч. В него ще се състезават с пеене 14 звезди, които остават скрити под костюмите до отпадането им от шоуто.

Точно заради това членовете на журито не просто оценяват всяко изпълнение, но с детективски плам се опитват да разпознаят кой стои зад красиво изработените маски.

„За мен е истинска радост и чест да стана част от панела на „Маскираният певец“. Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно. Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго“, казва Марта Вачкова за новата си роля. В миналия сезон тя гостува в журито в едно от предаванията.

Водещи на шоуто ще са Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков, взет назаем от "Шоуто на Слави", за да замести Васил Василев-Зуека.