Мариана Попова била единствената абитуриентка в класа, плакала през целия бал

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10165465 www.24chasa.bg
СНИМКА: КОНСТАНТИН КРЪСТЕВ - КОКО

Мариана Попова би заменила всичко за онова време на щастливото ѝ детство - с картофите в жарта, излизането в осем вечерта с филията лютеница, прибирането след игра, черните вадички по вратлето, страхотните лета и тайфи. “Сега разказвам за това на моите дъщери, защото ми е безкрайно мъчно за децата в днешно време с тези таблети и телефони. Много страдам по детството. Бях единственият абитуриент от моя клас, който плака през целия бал”, разказва певицата, която все още общува със своите учители от 66-о СУ, в което е завършила и Паша Христова.

Детството на Мариана Попова минава в старата част на столичния квартал “Овча купел”. Днес тя е щастлива, че улицата, на която е израснала, не се е променила, дори са я асфалтирали. “Градинката, в която съм играла, е жива и здрава. Никой не е построил блок. Понякога вземам едно кафе, отивам там и сядам. Много ми е хубаво и мечтая някой ден да се върна и да живея в този квартал”, казва с усмивка певицата в подкаста “24 часа от живота”.

През годините Мариана Попова неведнъж е заявявала, че иска да напусне България. Напоследък двамата с половинката ѝ Веселин Плачков често си говорят по тази тема. Защо все още не е напуснала страната ни, какво ѝ предстои през пролетта на 2022 г. и повече за новия албум “Истина” певицата разказва в подкаста ни днес в сайта 24chasa.bg и във всичките ни подкаст платформи.