Накъде с децата 18-19 септември

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10188851 www.24chasa.bg

Ето къде да заведете децата този уикенд: 

18 септ, 11 - 11,50 ч, Театър "Възраждане"
"Трите прасенца"

Историята е английска народна приказка, но се е появила като басня. Тя използва литературното правило за три, изразено в случая като "контрастираща тройка", тъй като тухлената къща на третото прасенце се оказва единствената, която е адекватна, за да устои на вълка.
Билети се продават онлайн.

18 септ, 11 - 11,45 ч, Столичен куклен театър: Салон "Я. Сакъзов" 19
"Малката нула"

Авторски спектакъл на Мила Коларова и Румен Гаванозов по стихотворението на Джани Родари. Представлението е за деца над 4 г.
Лану, луна, лу-на-на…
Нулата се завъртя.
Търкул-кулна се в средата
и започваме играта!
Влизат важни тук числата,
всички са си по местата.
Билети се продават онлайн.

19 септ, 12 - 13 ч, Столичен куклен театър: Салон "Ген. Гурко 14"
"Златната гъска"

Представлението е шеговит музикално-куклено-театрален опит за присмех над човешката глупост, алчност, завист, суета. Разнообразният смях е единственото, което можем да предложим като лек срещу тези болести на ума, сърцето и душата.
Внимавайте блясъкът на Глупостта и изобилието на декори, костюми и кукли да не ви заслепят и да попаднете неусетно в плен на Алчността и Завистта!
Билети се продават онлайн.

19 септ, 10 - 19 ч, Книжен център "Гринуич"
"Стара хартия за нова книга"

Всяко дете, което с помощта на възрастен предаде 5 кг хартия за рециклиране, ще получи книжка подарък. Децата, донесли допълнителни 5 кг хартия, ще получат втора книжка на екотематика. Разбира се по време на забавната програма, която включва театър, песни, танци и игри, всеки малък екоентусиаст може да спечели допълнителни награди.
Вход свободен.