Rolling Stones почернят езика си в памет на Чарли Уотс

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10191675 www.24chasa.bg
Rolling Stones почернят езика си в памет на Чарли Уотс

Мик Джагър, Рони Ууд и Кийт Ричардс са решили да почетат паметта на Чарли Уотс, незаменимия им барабанист, който почина на 24 август, като почернят червения език на логото си. Логото ще бъде прожектирано по време на турнето им из Америка и ще влезе в мърчъндайза. Рок и блус иконите обаче не искат това да са тъжни, или подтиснати концерти, защото знаят, че хората са платили добри пари, за да ги видят. Те ще дадат всичко от себе си като музиканти, за да държат нивото на шоуто, с което са известни. Но пък не могат да подминат факта, че жизненоважна част от групата вече я няма и за всички е странно да забиват без Чарли.

Стоунс не успяха и да отидат за погребението на Чарли, което се проведе в Девън, поради ограниченията на Covid-19, понеже бяха на репетиции в Бостън. Обиколката им стартира на 26 септември в Сейнт Луис, Мисури.
Сам Кътлър, бившият мениджър на групата, каза пред "The mirror", че погребението на Чарли е било в тесен кръг, тъй като самията той мразел "суматохата". Кътлър разказва още, че Чарли също ненавиждал да е на турне и да бъде далеч от близките и дома си. Барабанистът бил напълно отдаден на жена си Шърли и харчел всичките си пари по време на турне за телефонни разговори с нея.
"Те бяха двойка-мечта. Хармонични и любещи се един друг, във взаимно уважение, основано на безспорно дълбоката връзка на сърцата им. Чарли я обичаше със страст през цялото време", обяснява още екс мениджърът. Сам посочва, че това е аномалия в шоу индустрията, а Чарли останал и непринуден като човек, и със свежо чувство за хумор.

Rolling Stones почернят езика си в памет на Чарли Уотс