Азис за "Мет Гала 2021":Lil nas X е претоплен Азис! Били Айлиш - дрипла!

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10192351 www.24chasa.bg

Попфолкзвездата Азис бе безкомпромисен в коментара си за визията на звездите в тазгодишното благотворителното събитие "Мет Гала" 2021, което се проведе под мотото „Американска независимост“.

"Ще бъда искрен с вас и с тях, питайте мои фенове", написа изпълнителя в инстаграма си. Веднага заваляха имена на популярни световни имена, а фолкпевеца ги започна, както той си знае:

"Били Айлиш? Не разбирам това нещо какво прави там?! Нито е певица, нито е хубавица! От самото начало самата тя знае, че мястото й не е сред тези хора. Знаят го и останалите! Усеща се! Никога не бъркам! Дрипла!", написа Азис.

Азис за

"Меган Фокс? Тя е ясна. Красива, бледа, гола. Харесва ми! Ама този женчо, скелет в пайети какво прави до нея?! Как не му е неудобно да застане до жена като Меган?, продължи певецът.

Азис за

"Lil nas X е един претоплен Азис! Само, че невъзпитан за разлика от оригинала и роден на правилното място", коментира още изпълнителят. За любимата си дизайнерка Донатела Версаче написа, че е богина, а партньорът й Малума - "цигане". Риана и ASAP Rocky според него са били най-скучната и безлична двойка на вечерта. "Заспах на тези двамата", написа Азис, който ако бе на мястото на Дженифър Лопес щял да уволни стилиста си.

Азис за

Определяно като „най-успешната нощ на модата“, събитието "Мет Гала" събра  средства за Музея на изкуството „Метрополитън“, намиращ се на "5-о авеню" в Ню Йорк. В него участваха едни от най-известните личности, млади таланти, както и доайени в модната индустрия.

Азис за

Музеят на изкуството ще предложи на своите посетители и две модни изложения в Центъра за костюми на Анна Уинтур – първата е озаглавена „В Америка – лексикон на модата“, а втората – „В Америка – Антология на модата“. В същата тематика ще се състои и следващата "Мет Гала" през май 2022 г.

Азис за

Азис за

Азис за

Азис за

Азис за

Азис за

Азис за