Рожденикът черпи по-рано, а ти си на плюс

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10201747 www.24chasa.bg

Още повече плюсове за теб с Lidl Plus

Първият рожден ден се превръща в специално събитие за всяко семейство. От избора на място, поканите и декорацията, до тортата и подаръците. Колкото семейства, толкова и виждания как да се отпразнува знаменателния ден. Едно е сигурно, че купонът трябва да е голям, а подаръците много.

Какво обаче се случва, когато едно мобилно приложение за лоялност, като Lidl Plus, отбелязва първата си година?

На рожден ден, като на рожден ден, разбира се с много изненади и подаръци. Но по-интересното тук е, че рожденикът черпи. И съвсем подходящо за възрастта му – наградите, които раздава на своите приятели идват със специална игра. Всеки, който използва приложението има възможност да участва в празничната игра „Рулетка“ и шанса всеки ден от 20-ти септември до 10-ти октомври да превърне пазаруването в празник.

Купон изненада за рождения ден

В периода на играта, всеки клиент, ползващ приложението и напазарувал за минимум 1,50 лв., има шанса да получи една от десетте големи награди за деня – монетарен купон за отстъпка на стойността на последната му покупка, но не по-висок от 100 лв. Потребителите на приложението могат да получат и многобройни по-малки награди – допълнителни купони в апликацията. За участие в празничната игра, клиентите трябва само да сканират дигиталната си Lidl Plus карта на касата в магазина, да завъртят рулетката и да разберат веднага дали и какво печелят.

Изгодни предложения и плюсове не само на празник

Не случайно Lidl Plus се превърна още през първата си седмица в най-сваляната апликация в App Store и Google Play миналата година, а от пролетта на тази година е налично и в Huawei AppGallery. С него потребителите получават отстъпки и изгодни оферти не само във веригата, а при партньорите на програмата. Само преди броени дни към първите пет компании-партньори - OMV България, SDI, Уча.се, Софийската опера и балет и Pixi Photobooks, се присъединиха и приложението за аудио и електронни книги Storytel и групата аптеки SOpharmacy.

Актуалните отстъпки и оферти могат да бъдат разгледани в самото приложение или в брошурата на https://www.lidl.bg/broshura, а пълните условия на празничната игра могат да бъдат намерени на www.lidl.bg/roulette.