Вход свободен за автографи от Богдана Карадочева и Стефан Димитров

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10202153 www.24chasa.bg

Вход свободен, но с маски - това е напълно достатъчно, за да чуе човек прелюбопитните истории на Богдана Карадочева и Стефан Димитров на 23 септември. Тогава голямата певица и най-талантливият съвременен български композитор ще представят и в София автобиографичната си книга “Безнадежден случай”. Предпремиерата ѝ беше лятна - в горещия юли в Лозенец.

А двамата има какво да разказват, а и да пишат. Луксозното издание, наречено на тяхна песен по текст на Миряна Башева, е пример, тъй като вътре са личните им истории и спомени с Георги Минчев, Лили Иванова, Емил Димитров, Стоянка Мутафова, Васа Ганчева, Михаил Белчев, Вили Казасян, художничката Милена Йоич, Таня Рапо, Тодор Колев, Маргарита Петкова, Асен Агов, Васил Найденов, Иван Стайков, Петър Стоянов и още много други.

За софийската премиера (18,30 ч в Sofia Live Club) входът е свободен, но заради противоепидемичните мерки публика ще се допуска до изчерпване на допустимата квота места.

Луксозното издание е под редакцията на журналиста Георги Тошев (ИК “Книгомания”). Състои се от две части: първата е разказът на певицата, а втората - на Стефан Димитров. В нея намира място и негова новела.