Яхтата на Рафаел Надал с прибираща се тераса и телевизор във всяко помещение

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10222085 www.24chasa.bg
Яхтата на Рафаел Надал. СНИМКА: СТОПКАДЪР НОВА ТВ

В Монако яхти много, но една е личната на тенис звездата Рафаел Надал. Яхтата на тенис звездата съвсем не е най-внушителното возило, в Монако, но привличаше любопитството заради името на своя притежател, съобщи Нова тв.

“Добре дошли на борда на “80 Sunreef Great White”, собственост на Рафаел Надал. Всяка наша яхта е произведена съобразно характера и личните изисквания на клиента. Срещаме се многократно с купувача и семейството му, за да разберем повече за това, от което имат нужда. Така и “Great White” прилича изцяло на своя притежател. Рафаел Надал е много симпатичен е скромен. Желанието му беше да е стабилна, просторна и комфортна лодка като тази”, разяснява Артур Потожански, PR директор на Sunreef Yachts.

Истински телеманиак, особено на тема спорт, яхтата на Рафаел Надал разполага с телевизори във всяко помещение.

Рафаел Надал СНИМКА: РОЙТЕРС
Рафаел Надал СНИМКА: РОЙТЕРС

“Това е спалнята на собственика. Тя разполага с прибираща се тераса и, разбира се, с телевизор, вдграден в тавана на кабината”, добавя Потожански.

Great White е струвала на притежателя си 6 милиона евро.

В Монте Карло след година прекъсване заради пандемията се проведе най-голямото изложение на супер яхти в света. Пред избрана публика, отчасти заради цената на билета от 500 евро на ден, бяха представени най-новите и луксозни плавателни съдове.

Пристанището Херкулес, в сърцето на Монте Карло, едва побираше луксозните морски возила на обща стойност над 4 милиарда евро.