Мариана Попова с COVID, критикува Лили Иванова, антиваксърите, ЦСКА и "Левски"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10224465 www.24chasa.bg
МАРИАНА ПОПОВА СНИМКА: ФЕЙСБУК

Мариана Попова и малката й дъщеря са заразени с COVID, съобщи самата певица във фейсбук, макар след това да изтри публикацията.

С нея тя остро критикува неспазването на противоепидемични мерки при различни събития като концерти и мачове.

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България - "Левски" и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази", написа Мариана Попова във фейсбук. 

Тя се заразява преди дни и вече се чувства по-добре, но вчера излиза положителният тест на малката й дъщеря Кати.

"Това вече много ме ядоса и реших да напиша тази публикация в моята официална фейсбук страница. Но след това заваляха коментари от антиваксъри, големи "експерти", уморих се да им обяснявам, затова и я изтрих", разказа пред "24 часа " Мариана Попова.

Певицата сама казва, че обича да нарича нещата с истинските им имена. "Не може мерките да важат за едни, а за други - не. Мечтата ми е да живеем в страна, в която всички спазват правилата", обясни още певицата.