Алекс Раева и Александър Жеков кумували на Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10228455 www.24chasa.bg
Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи се венчаха в с. Житен. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Най-близката приятелка на Мария Игнатова - Алекс Раева, ѝ стана кума на сватбата с популярния журналист и коментатор Ивайло Цветков - Нойзи. За кум младото семейство избра журналиста Александър Жеков, който навремето бе шеф на отдел “Оживление” във в. “24 часа”. Двамата са приятели още от ученическите години в НГДЕК, или както е известна - Класическата гимназия.

Мария Игнатова, която беше водеща на някои от най-популярните тв предавания като “Господари на ефира”, “Х Фактор” и “Папараци”, и Ивайло Цветков - Нойзи избраха да сключат брак в съвсем тесен семеен кръг в село Житен. Младоженецът сложи на ръката на булката класическа златна халка. А тя на неговата - черна от волфрам. “Защото съм рокендрол”, каза Нойзи.

Новината за щастливото събитие съобщи самата Мария, като публикува няколко снимки в своя профил в инстаграм.

Под публикацията само за няколко минути се появиха десетки честитки. Всички от фамилия Халваджиян побързаха да поздравят колежката си от “Господарите”, а най-шеговит беше Бебо. Синът на Маги Халваджиян в типичния си стил написа под сватбените снимки на двойката “Е, това ескалира бързо!”. Ромина Андонова, Албена Михова също поздравиха младоженците.

Въпреки че Мария и Ивайло не разкриват на коя дата са се врекли във вярност, сватбата вероятно е била на рождения ден на Мария Игнатова - 26 септември. За това подсказва пост в социалните мрежи на кумата Алекс Раева, която в честитката към приятелката си пише: “Днес е един специален ден и не само защото си се родила”.