Любимците от „Пес патрул“ с неустоими изненади за малките си фенове в Lidl

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10282181 www.24chasa.bg

Кутретата от световната хитовата анимация са приготвили уникална колекция 

 Хитовият „Пес патрул:Филмът“ събира на едно място уменията на десетгодишното момче Радър и неговия екип от кутрета - Маршал, Чейс, Роки, Зума, Ръбъл и Скай. Те работят заедно по различни мисии, за да защитават жителите на Адвенчър сити. Всеки един от четириногите герои има своите уникални способности, базирани на реални професии.

Героите с добри сърца и завидно чувство за хумор бързо приковат вниманието на децата и печелят сърцата им, но не само на големия екран. Любимците на нашите деца влязоха на 20-ти септември в Lidl и ще патрулират във всички 108 магазини на веригата в цялата страна до 24 октомври.

До края на кампанията за всеки 25 лв. от стойността на покупката в един касов бон клиентите на Lidl получават като подарък колекционерско пакетче „Пес патрул“ с магнит и временна татуировка, вдъхновени от героите в хитовия филм.

За малките почитатели на „Пес патрул“, Lidl предлага  и специален колекционерски албум, в който могат да съберат на едно място всички герои от уникалната колекция. Освен това той съчетава и измерител за височина на детето и в момента може да се закупи на специална цена от 2.99 лв.

Всички красиви 3D магнити могат да намерят своето специално място в колекционерския албум, за да не се чудим как да отговаряме на въпроси от типа „Да си виждал Маршал наскоро“ или „Да знаеш къде съм си оставила Скай?“.

А и няма как да се разсърдим, ако някоя сутрин, бързайки да се включим в ранна онлайн среща, се окаже, че сме разкрасени с татуировка от „ПЕС Патрул“. Просто така, за да може да сме истински герои на работа.

И една бонус идея

Ако закачите – албумчето на подходящо място в стаята на детето ще получите три предимства: 

  • Детето ще знае, че всичките му любими герои са подредени на едно място и няма да ги търси сред останалите играчки.
  • Симпатична декорация за стената
  • Измерител за ръста – винаги заедно ще може по забавен начин да проследявате и отбелязвате растежа на вашето дете. И ако на следващия ден няма разлика от поне сантиметър, имате повод да поговорите за плодовете и зеленчуците, които също са верни приятели на детето.

 Други интересни придобивки, които кучешкият патрул е приготвил за своите верни фенове са текстилни торбички за съхранение и декоративни възглавници с образа на любимите герои. Защото какво по-хубаво, ако след приказката за лека нощ, детето остане в прегръдките на своя смел любимец, който да го пази от тъмното.

Още информация за най-новата колекция „Пес патрул“ и пълните условия на кампанията може да бъдат открити на www.lidl.bg/pawpatrol.