Ерос Рамацоти и Мишел Хунцикер се събраха за обяд с дъщеря си

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10293538 www.24chasa.bg
Ерос Рамацоти обядва с бившата си жена Мишел (вляво) и с дъщеря им Аурора СНИМКА: Инстаграм

Ерос Рамацоти се събра с бившата си съпруга Мишел Хунцикер, за да обядват заедно с дъщеря си Аурора. Обща снимка на тримата публикува ресторантът „Патанегра” в Паратико, до Бреша, където са се срещнали. На нея е и щастливият собственик на заведението Паоло Бенини, сготвил вкусни ястия за тримата.

Снимки, на които са бившите съпрузи и Аурора, са рядкост в социалните мрежи и медиите. Въпреки че са разделени, певецът и тв водещата от швейцарски произход поддържат добри отношения. Мишел и Ерос се запознават през 1995 г., а година по-късно се ражда Аурора. Попзвездата посвети дори песен на дъщеря си. През 1998 г. двойката се ожени. Двамата се разделиха през 2002 г. , а се разведоха през 2009 г.

От 2011 г. Мишел Хунцикер е заедно с Томазо Трусарди, наследникът на едноименната империя за мода. Двамата се ожениха и имат дъщери – Соле, на 8 г., и Челесте, на 6.

Ерос Рамацоти пък започна връзка през 2009 г. с модела Марика Пелегрини, за която по-късно се ожени. Двойката има дъщеря Рафаела Мария, на 10 г., и Габрио Тулио на 6 г. Преди две години певецът и втората му съпруга се разделиха.