След 150 предавания Драго Драганов оставя "БНТ на 60" на Мира Добрева

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10303539 www.24chasa.bg
Драго Драганов с Енчо Кирязов и Алекс Костов в Италия СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ДРАГО ДРАГАНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Популярният водещ може би ще е лице на ново шоу

След две пробни седмици като водеща на “БНТ на 60” Мира Добрева окончателно зае мястото на Драго Драганов в носталгичното предаване, стартирало преди 2 години, когато телевизията празнуваше юбилея си.

Мира Добрева
СНИМКА: 24 ЧАСА
Мира Добрева СНИМКА: 24 ЧАСА

“Драго направи 150 издания, както и толкова интервюта. Добре е от време на време да променяме лицата, затова е и смяната”, обясни генералният директор Емил Кошлуков пред “24 часа”.

Популярният водещ, още наричан от зрителите с любов Драго Чая по името на отдавнашно негово сутрешно токшоу (“Чай”), остава в предаването като редактор. Много е вероятно да прави и нова рубрика в следващия сезон на БНТ, казаха от медията.

В момента Драганов е в Италия заради другата си страст - цирка, както сам съобщи във фейсбук.

“Българският флаг отново се развява на един от най-престижите циркови манежи в света! Днес е най-важният ден на 22-ия световен цирков фестивал в италианския град Латина! Пред авторитетното международно жури ще заблести с таланта и упоритостта си младата надежда на българския цирк Алекс Костов! Отборът ни е горд и развълнуван! Стискайте палци!”, написа той и публикува снимка, на която е с Алекс Костов и Енчо Кирязов.