Невена Цонева и Венко спечелиха забавната семейна битка в „Забраненото шоу на Рачков“

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10322344 www.24chasa.bg
Невена и Венко Снимки: NOVA

Цвети и Криско влязоха в Лудата стая заедно с Рачков

Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в арена на най-вълнуващите семейни битки между три звездни двойки. В предизвикателствата на Димитър Рачков се включиха Део и съпругата му Мариана, барабанистът Венко и дамата на живота му – певицата Невена Цонева и рапърът Криско, заедно със своята любима Цвети. В три забавни кръга те танцуваха, пяха и провериха достатъчно добре ли се познават, а жури на звездното състезание бяха музикантите от бенд „Найс Ту Митю“ и Рафи Бохосян.

Невена Цонева и Венко спечелиха забавната семейна битка в „Забраненото шоу на Рачков“

В първия кръг „Танци-манци“ трите бляскави семейства изпробваха танцувалните си умения в различни стилове, а според бенда на „Забраненото шоу на Рачков“ най-добре се справиха Цвети и Криско.

Цвети и Криско
Цвети и Криско

Веднага след това двойките влязоха в битка на липсинк с популярни парчета и там резултатът бе изравнен от Део и Мариана. Междувременно Део, Невена и Криско не пропуснаха да поздравят публиката в студиото и зрителите на NOVA със страхотни музикални изпълнения. А Димитър Рачков се обърна към родителите си с емоционален поздрав по случай 50-годишнината от техния брак.

Мариана и Део
Мариана и Део

Най-весело и трудно се оказа третото предизвикателство „Палавата анкета“. Половинките на всяка двойка трябваше да отговорят на 10 въпроса, зададени от Рачков и свързани с общите им моменти и ежедневие. Оказа се, че най-добре се познават Невена и Венко, които имаха съвпадение при цели шест отговора. С последния кръг те обърнаха резултата и грабнаха първото място в звездната семейна надпревара.

Снощи в „Забраненото шоу на Рачков“ част от Лудата стая станаха и зездната двойка Цвети и Криско. В най-смешното предизвикателство рапарът и красивата му половинка лично изпитаха трудността на актьорската професия.

Асистентка на Рачков във всички игри бе носителката на титлата „Мис Рачков“ Полина Петкова, която бе и рожденичка.

В следващата неделя на сцената ще излязат едни от най-красивите жени в България - актрисата Аня Пенчева и поп фолк певицата Анелия, и  синоптичките на NOVA.