Силвестър Сталоун отново в България, макар че се отказа от “Непобедимите”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10324824 www.24chasa.bg
Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм вече са снимачната площадка на “Непобедимите 4”. СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА СТЕЙТЪМ

Джейсън Стейтъм също е в страната, а скоро ще пристигне и Долф Лундгрен

Силвестър Сталоун отново е в България, макар че вече е заснел последната сцена на героя си Барни Рос в “Непобедимите 4”, докато екипът бе в Лондон. Снимките на лентата от вчера продължиха в страната ни в киностудията на “Ню Бояна”.

Сталоун няма да застане пред камерата, но едва ли само любовта му към България го води тук. Както той спомена, разделяйки се с продукцията преди около седмица, е дълбоко свързан с нея.

Актьорът бе режисьор и сценарист на първата част от поредицата, която излезе през 2010 г. Във втората и третата участваше активно в създаването на сюжета.

Очевидно, макар че е решил окончателно да се откаже от “Непобедимите”, иска да се увери, че снимките вървят гладко.

Сталоун предаде щафетата на колегата си Джейсън Стейтъм, който е сред звездния актьорски състав от началото на поредицата. Той влиза в образа на наемника Лий Кристмас, който е дясната ръка на Барни Рос. Стейтъм също вече е на снимачната площадка в България. За разлика от Сталоун на него тепърва му предстои да заснема екшън сцени.

В страната скоро ще пристигне и Долф Лундгрен. Той също участва в “Непобедимите” от самото му начало. Героят му се казва Гюнтер Дженсън.

Нови попълнения в 4-ата част на поредицата няма да липсват. Сред тях са Меган Фокс, която ще бъде в главна женска роля. Рапърът 50 Cent и Анди Гарсия, популярен от “Бандата на Оушън”, също са част от актьорския състав. Ако тримата не са пристигнали в страната, вероятно скоро ще го направят.

След България екипът ще лети до Солун, където снимките на филма ще продължат.