Дара Екимова говори с баща си Дими чрез музиката (Подкаст)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10335616 www.24chasa.bg
ДАРА ЕКИМОВА

“Когато съм на сцената, когато пиша музика или ми е най-тежко, тогава татко ми липсва най-много. Говоря си с него чрез любимата му музика - когато съм в колата и пускат негова песен, когато си лягам вечер, постоянно.”

Така с любов разказва Дара Екимова за липсата на баща си - незабравимия Димитър Екимов - Дими от “Сленг”, в подкаста “24 часа от живота”.

Младата певица отдавна доказа, че не е само добър изпълнител, но и талантлив автор, тъй като пише голяма част от своите песни. За първи път обаче разказва истинската любовна приказка, която е преживяла с приятеля си, в новото си парче “Последен дъх”. Бурните емоции помежду им пламват в последната му година в гимназията, в която учи и тя. Навръх рождения ѝ ден същото лято двамата разбират, че не могат един без друг. Три години по-късно Дара и Денис са все така влюбени, а в текста на песента Екимова разкрива, че душите им са преминали дълъг път от предишни животи, за да стигнат до любовта, която преплита съдбите им днес.

За емоцията от участието си в “Маскираният певец”, за мечтите, които е решила да следва, и какво ще се случи, ако за месец останем без социални мрежи, чуйте Дара Екимова в подкаста днес в сайта на “24 часа” и във всичките ни официални подкаст профили.