Обявиха българката Ника Парис за попзвездата на италианския „Х Фактор”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10337169 www.24chasa.bg
Никол Паласчева е на 16 г. и е от София. Кадри: Х Фактор

16-годишната Никол Паласчева, или Ника Парис, както е артистичният й псевдоним, завладя публиката и журито на италианския „Х Фактор” след първото си представяне на живо на 28 октомври по тв канала "Скай".

Облечената в жълто българка и този път пя на френски, както и при предишните си участия, убеждавайки категорично всички в таланта си. С много ентусиазъм и майсторство, които я карат да изглежда много по-голяма от възрастта си, момичето омая звездата Мика – английският певец, в чийто отбор се състезава. „Имало едно време едно момиче от Европа, което никога не забило знамето си. Нейното пътешествие е несъзнателно, но ни кара да опознаем цял един свят”. С тези думи Мика представи българката, която изпя френската „Tranquille (Mon Coeur)”. Журито беше единодушно и категорично в оценките си, според които „Ника е родена за сцената”, „Ника е малката попзвезда”, „Трудно е да се намери нещо, за което да бъде критикувана”, „Изключителна е”.

Освен че е най-младата от 12-та участници в сегашния „Х Фактор” на Апенините, Ника е и първата чужденка с концерт на живо в историята на италианското риалити.

Ника Парис завладя всички с изпълнението си на френски.
Ника Парис завладя всички с изпълнението си на френски.

В оценките си в медиите и социалните мрежи за представянето на различните участници всички музикални експерти са единодушни – Ника Парис беше най-добрата в първото шоу на живо. Киара Ферара от „Сусидарио” дава оценка 8 по десетобалната система, или най-много от всички останали конкуренти. „Ника демонстрира способност да управлява сцената, носейки магията на своята интернационалност”.

Българката беше обявена за попзвездата на предаването.
Българката беше обявена за попзвездата на предаването.

Най-висока оценка за Ника – 9, дава и информационната агенция Италия в коментарите за участниците. „Българската шпионка, която е изпратена на „Х Фактор”, за да разруши страната ни отвътре с ударите на попмузиката, представи категорично и много по-силно от останалите най-добрата интерпретация. Нещо на френски с дълбоко международен полъх - едно парче, моделирано така, че да изглежда перфектно”.

Английският певец Мика гледа с възхищение българката.
Английският певец Мика гледа с възхищение българката.

Журито по време на първото предаване на живо.
Журито по време на първото предаване на живо.