Чичолина стана на 70 г., събира унгарските си роднини в Италия

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10439296 www.24chasa.bg
Илона Сталер е родена в Унгария на 26 ноември 1951 г.

Царицата на порното Чичолина става на 70 г. на 26 ноември. Родената като Илона Сталер през 1951 г. в Унгария блондинка все още се смята за иконата на порноиндустрията, въпреки че отдавна вече е извън нея.

„Чувствам се на 40, най-много на 44 г.”, каза пред италианско радио Чичолина.Тя е събрала цялото си семейство в Италия, и роднините си от Унгария, за да празнува юбилея.

„Със сигурност все още не съм се пенсионирала. Организирам събития в заведения, концерти, рисувам, играя на шах и почти винаги побеждавам”, разказва Илона Сталер пред жълтия седмичник „Ки”. Тя продължава да получава чрез социалните мрежи покани за участие във всевъзможни събития, в това число и за ергенски партита. На тях отговаря с думите, че може само да присъства, но с бодигарда си. „Защото, честно казано, нямам много желание за подобни ергенски партита”.

Чичолина навремето беше и депутат от Радикалната партия
Чичолина навремето беше и депутат от Радикалната партия

Според Чичолина тя изглежда много добре за годините си и мъжете все още се спират по улиците и подсвиркват след нея. Познават я от 80-годишните до тийнейджърите, които са я виждали по интернет.

Звездата обича да играе на шах
Звездата обича да играе на шах

Днес Чичолина няма мъж до себе си в живота и не прави любов от няколко години. „Не мога да обикалям и да търся някой само за един флирт, а после той да каже „Правих секс с Чичолина". Аз искам любов”, казва звездата.

Синът на Чичолина Лудвиг е на 29 г.
Синът на Чичолина Лудвиг е на 29 г.

Като млада Илона сключва брак със световноизвестния художник на модерно изкуство Джеф Кунс, от когото има син Лудвиг, на 29 г.

“Кунс не ми е дал и един долар”, твърди Чичолина, според която той е станал известен именно след женитбата си с нея. Бракът им обаче приключва и двойката започва съдебна битка за Лудвиг, който порнодивата отвежда в Италия. Връзката с Чичолина вдъхновява много творби на Кунс, от които той печели огромни суми.

Чичолина, която навремето беше лансирана с Моана Поци в порноиндустрията от Рикардо Скики, беше и депутат в италианската долна Камара.Тя беше лансирана и в телевизията на Апенините през 80-те години, където участва в различни развлекателни предавания. Приключението й в политиката започна през 1987 г. с Радикалната партия на Марко Панела. През 1992 г. Илона направи партия на любовта заедно с Моана Поци, но не регистрира кой знае какъв успех. Последната й кандидатура в политиката е от 2013 г., когато се пробва на административните избори в Рим.