Ника Парис не успя да стигне до полуфинала на италианския „Х Фактор” (Снимки)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10442387 www.24chasa.bg
Ника Парис изпълни собственото си парче No Limit. Кадри: „Х ФАКТОР” по тв Скай

16-годишната българка Никол Паласчева, която участва с артистичния псевдоним Ника Парис на италианския „Х Фактор” 2021, не можа да стигне до полуфинала. На петото излъчване от сцената на програмата за музикални таланти тя представи собственото си парче на английска No Limit и песента на Дуа Липа Don’t Start Now.

Ника пя с цялата енергия, спонтанност и ентусиазъм на младостта си. На втория манш от предаването обаче беше елиминирана от съдиите, когато трябваше да избират между нея и италианския изпълнител Балтимора. Момичето беше спасено единствено от собствения си ментор - английският певец Мика.

„Горда съм със себе си, хареса ми това, което направих. Много хора съжаляват за моето напускане, но не трябва да съжаляваме за него. Това е само началото. Исках да покажа на хората, че ако желаеш нещо в живота, не трябва да си седиш комфортно в собственото си пространство, а да излезеш от него. Тук не съм сред приятелите и семейството си, но се запознах с много хора и това ми хареса. Исках да демонстрирам, че всичко е възможно, ако го искаме, наистина!” Това каза Ника Парис пред журналисти след напускането на „Х Фактор”. Освен нея беше елиминирана и бандата Ле Ендриго. Така на полуфинала отиват петима конкуренти.

Английският певец Мика наблюдава изпълнението на Ника.
Английският певец Мика наблюдава изпълнението на Ника.

„Трябва да пиша, да правя много неща и не искам да спирам до тук. Искам да продължа да създавам нови парчета и да запиша албум, искам да живея живота си с музиката и със следващите си проекти”, допълни българката.

Истинското име на Ника Парис е Никол Паласчева.
Истинското име на Ника Парис е Никол Паласчева.

На петата надпревара в италианското музикално предаване гост беше британската звезда Ед Шийрън.

Българката се представи с прекрасна визия.
Българката се представи с прекрасна визия.