Руши Видинлиев и Иван Юруков в нов сериал за два коренно различни свята

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10447031 www.24chasa.bg
Видинлиев на снимачната площадка

Руши Видинлиев пак ще прояви актьорския си талант, но сега за първи път в нов български сериал.

Той изпълнява една от главните роли в “Мен не ме мислете”, чийто снимки вече започнаха, а Би Ти Ви ще покаже напролет в програмата си.

Съвместният проект на телевизията и „Междинна станция“ е предназначен за прайм тайма и е още едно доказателство за стремежа на медията винаги да предлага на своите зрители качествено и разнообразно съдържание. В сериала участват звезди на българското телевизионно кино и театър, и безспорни любимци на публиката. Всеки един от тях ще изненада с роля, в каквато до този момент не е бил виждан. Участие в най-новата продукция ще вземат още Иван Юруков, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др. 

В основата на сюжета на „Мен не ме мислете“ са проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като те са показани чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

„В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси. „Мен не ме мислете“ е висококачествен и модерен сериал, чрез който Би Ти Ви още веднъж доказва, че е основен двигател в развитието на този важен жанр. Сериалът ще грабне и с невероятната игра на уникални български актьори, някои от които гастролират на малкия екран за първи път. Тяхното участие, съчетано с безкомпромисното качество на продукцията, са гаранция за успех на сериала и за доброто настроение на огромната аудитория на Би Ти Ви“, каза Христо Хаджитанев, директор “Програма” в "Би Ти Ви медиа груп".