Иван Юруков се развежда, а Деян Ангелов е адвокат в новия сериал “Мен не ме мислете”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10449338 www.24chasa.bg
Весела Бабинова и Иван Юруков са семейна двойка, която се развежда. СНИМКА: Би Ти Ви

Руши Видинлиев е в главна роля и за

първи път участва в български сериал

Иван Юруков и Весела Бабинова се развеждат и показват проблемите на едно обикновено българско семейство, а Руши Видинлиев за първи път ще играе в сериал, и то в една от главните роли. Това накратко представлява новият български сериал “Мен не ме мислете”, който Би Ти Ви снима от 5 октомври.

“Форматът на сериала е много интересен. Става дума за съвсем нормални хора в нашето съвремие, със съвременни проблеми, с житейски ситуации, на които много често ставаме свидетели, както и на опитите за решенията им. Моят герой е съпруг в процес на развод и баща на дете. Образът е различен, защото досега в киното и в телевизионните сериали не ми се е случвало да играя такъв персонаж, любопитно ми е и интересно. Жанрът е драматично-комедиен, така нареченият драмеди”, разказва актьорът Иван Юруков.

В основата на сюжета е представянето на две различни прослойки от обществото - обикновените хора, които трябва да се справят с всекидневните си проблеми, и тези, които имат големи материални възможности.

“Весела Бабинова е моята екссъпруга в сериала. Руши Видинлиев е адвокатът ѝ, а Ирина Митева е моята адвокатка”, разказва Юруков. Неговият герой е неудачник, безработен, който търси лесни решения, които впоследствие се оказват много трудни. Така той често попада в безизходни ситуации.

Деян Ангелов пък влиза в ролята на адвокат. “Моят човек е много готин, симпатяга голям. Между моя герой и този на Руши Видинлиев има постоянен конфликт. Двамата си опонират, но това ги придвижва напред. В повечето епизоди действието се развива в адвокатска кантора, където пристигат и се разглеждат различни дела и трябва да бъдат разрешени. Но в адвокатската кантора има и много вътрешни конфликти”, разказва Деян Ангелов.

Режисьорите на “Мен не ме мислете” са Станислав Тодоров-Роги и Димитър Димитров. В ролите влизат още Дария Симеонова, Любомира Башева и Владимир Люцканов. Сериалът ще бъде излъчван по Би Ти Ви напролет.