Момиче написа стих за Алекс Сърчаджиева: Лесно тя не се предава и живота ден след ден побеждава

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10449344 www.24chasa.bg
Алекс Сърчаджиева, преди да се качи на сцената. СНИМКИ: ИНСТАГРАМ НА АКТРИСАТА СНИМКА: Личен Профил В Инстаграм

Млада жена стои и чака притеснено пред входа на откритата сцена “Сълза и смях” в събота вечерта. Когато оттам излиза талантливата актриса Алекс Сърчаджиева, момичето развълнувано я приближава, казва ѝ няколко мили думи и ѝ връчва скромен подарък от сърце.

Това е ясно и от картичката към него - розова, във формата на сърце.

 Подаръкът  от нейната почитателка
Подаръкът от нейната почитателка СНИМКА: Личен Профил В Инстаграм

На Александра Сърчаджиева

Ако някога трудност в живота си срещнеш ти,

нейното име в миг си спомни,

лесно тя никога не се предава и

живота ден след ден побеждава.

Тя е истински герой в съвременния строй,

пише Зоя за любимата си актриса. А подаръкът за Алекс са две бутилки домашно вино, бяло и червено, с етикет плаката на моноспектакъла на Сърчаджиева “На живо”.

“Тя ми каза много вълнуващи думи, които, разбира се, няма как да повторя. Оказа се, че е идвала три пъти да гледа моя спектакъл. Беше толкова мило”, разказа Алекс пред “24 часа”.

Актрисата представя биографичната пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубавите мигове в живота ѝ, от няколко месеца, но винаги при огромен интерес. И нерядко ѝ се случва зрител да я изчака специално за да я поздрави, а и да ѝ подари нещичко. “Хората гледат спектакъла и със сълзи, но и с усмивка, винаги след това са развълнувани. Винаги съм си мечтала за това, но не съм си представяла, че ще се случи в такъв мащаб”, обясни още Сърчаджиева.