Безопасно пътуване с „Юнион Ивкони, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10513542 www.24chasa.bg

Пандемията от COVID-19 промени начина ни живот през последните две години. Наложи ни се да останем вкъщи, да се изолираме, да променим навиците и желанията си. Две години след първата среща с вируса се опитваме да се върнем към обичайните дейности и да живеем нормално, като предпазваме себе си и околните от опасностите. Една от сферите, които беше най-силно засегната от ограниченията, е свободното пътуване в България и по света. Пътят носи вдъхновение, разширява света ни и ни среща с различни места, хора и идеи. От древни времена мислители и философи говорят за смисъла от пътуването.

„Юнион Ивкони“, „Етап Адресс“ и „Груп Плюс“ насочиха своите усилия в осигуряването на безопасна среда за своите пътници. Всички автобуси са оборудвани със специални системи, които дезинфекцират въздуха и убиват всички микроорганизми, без да отделят вредно лъчение в зоните за пасажери и персонал. Трите най-големи автобусни компании в България инвестираха в закупуването и монтажа на светодиодни UVC системи, които ефективно предпазват от COVID-19.

Устройствата облъчват с голяма мощност преминаващия през уреда въздух и напълно унищожават вирусите и бактериите. Конструкцията е проектирана така, че въздухът в автобусите се пречиства и светодиодните UVC системи намалят концентрацията на различните патогенни микроорганизми, включително и тези на COVID-19.

Преди да тръгне за курс от гаража, всеки автобус минава през преглед и пълна дезинфекция, както вътрешно, така и външно.

Външното почистване се извършва с пароструйка и препарат, а вътрешната дезинфекция се прави с помощта първо на прахосмукачка и след това чрез специални машини се впръскват безвредни химични вещества за пране.

UVC системите за дезинфекция започват да работят преди пътниците да се качат в автобуса и по време на път, като мярка, която се прилага за осигуряване на безопасни условия в пандемия. Монтираните в салона на автобуса системи са пригодени за непрекъснат цикъл на работа и са напълно безопасни за пътниците.

След като приключи курса и автобусът се върне отново в гаража, процесът на дезинфекция завършва с външно миене на корпуса и вътрешно почистване със специализирани препарати. Устройствата работят най-малко час на пълна мощност, за да може да се пречисти допълнително въздуха в салона.

Всички служители на „Юнион Ивкони”, „Етап Адресс” и „Груп Плюс” носят предпазни маски и спазват всички предписания на Министерство на здравеопазването и здравните власти. Нашите пътници също трябва да носят предпазни маски по време на своето пътуване, а при влизане в автобусите могат да използват осигурените от компаниите дезинфектанти.

„Юнион Ивкони”, „Етап Адресс” и „Груп Плюс” пожелават на своите клиенти здраве и приятни поводи за пътувания! Нашите превозни средства и служители са готови да посрещнат всички пътници и да осигурят безопасно, сигурно и приятно пътуване.