Багажникът на Вики от “Мастило” вече пълен с подаръци

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10514530 www.24chasa.bg
ВИКТОРИЯ ТЕРЗИЙСКА

Певицата ще меси питка за Коледа, а от Нова година започва солов проект

Целият багажник на автомобила на Вики от група “Мастило” е пълен с подаръци, с които ще зарадва любимите си хора за празниците. Дори е обещала да омеси и питка за Коледа.

Месила е само веднъж това лято за кръщенето на малката си дъщеря София. Заела се, без да предполага, че ѝ се удава.

“Стана огромна, страхотна питка и никой от гостите не ми повярва, че аз съм я направила, но свидетел беше моят съпруг Петър. Снимах я и си я инстаграмнах да се помни, да се види”, разказва с широка усмивка Виктория Терзийска в подкаста “24 часа от живота”.

Едва на 17 години, преди кариерата ѝ с група “Мастило” и току-що приета в журналистическия факултет, Виктория става част от група “Спринт” и тръгва с бандата за Русия. Изведнъж от Разград тя попада в 14-милионната Москва. По това време успява да пее на много големи сцени и да се запознае с имена като Филип Киркоров и Алла Пугачова.

След като се прибира в България, Терзийска решава, че е време да си направи собствена банда. Заедно с Десо, който е втори китарист в група “Спринт”, създава “Мастило”.

Как измисля името на групата, на какво иска да научи двете си дъщери Маргарита и София и за соловия проект, който подготвя да излезе през новата година, Виктория Терзийска разказва тази седмица в подкаста “24 часа от живота”.