Публикуваха видеото с песента на сценаристите на Слави, вижте го

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10640146 www.24chasa.bg
Сценаристите пеят парчето за Джокович.

Австралията пуста да остане,

коронавирус цяла да я хване.

Не давате на Джокович да влиза

и го затвориха в хотел.

Това пеят на чист български куп сърби, след като сценаристите на Слави Трифонов написаха шеговитата песен “Форхенд, бекхенд”, посветена на скандала с Новак Джокович в Австралия. А само ден по-късно тя се превърна в хит и у нас, и в Сърбия.

Мелодията ѝ е добре позната и за хората в двете държави - все пак музиката е от известната песен на Лепа Брена Luda za tobom, по която след това и Камелия направи “Луда по тебе”. Между другото, това е любимо парче и на самия Джокович. Когато Сърбия спечели първото в историята издание на ATP Cup през 2020 г., Новак и съотборниците му ликуваха в съблекалнята с “Луда по тебе”.

“Форхенд, бекхенд” беше пусната за първи път в “Шоуто на сценаристите” по тв 7/8, когато бившите депутати Ивайло Вълчев и Филип Станев заедно с колегите си Драгомир Петров и Александър Вълчев се шегуваха със случващото се с Джокович.

Дали не знаят тез аборигени

за БЦЖ и за балкански гени.

И кенгуруто нека си подскача,

а Джокович печели пак.

Лудият Ноле ги побеждава,

печели той балканска слава!

Лудият Ноле ще ги финтира

и няма да се ваксинира!

С плескавица и крушова ракия

и омикрон, и делта ще убия,

а Новак Джокович е с корона,

защото е Балкански крал,

пеят Драгомир Петров и Александър Вълчев, като имитират играта с тенис ракета. Видеото с песента беше качено и в ютюб със заглавие на сръбски “Какъв мегахит!”. Пак там има същото видео и със субтитри на сръбски език.