Годежният пръстен на Меган Фокс бил направен като "венец от тръни" (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10690835 www.24chasa.bg
Годежният пръстен на Меган Фокс Снимки: Инстаграм

Ще й причини болка, ако тя реши да го свали

Machine Gun Kelly или както е истинското му име Колсън Бейкър разкри изненадващ факт за годежния пръстен, който краси безименния пръст на половинката му Меган Фокс. Той сподели пред списание "Vogue", че бижуто, оценено на приблизително половин милион щатски долара, ще ѝ причини болка, ако в даден момент реши, че иска да го свали. Изпълнителят дори го сравни с венец от тръни. Уточнението е: любовта е по принцип болезнена.

Machine Gun Kelly и Меган Фокс за първи път дадоха подробности за романтичното предложение, което рапърът наскоро направи на актрисата.

Двамата разговаряха с модната библия в Милано, където отидоха да гледат ревюто на "Dolce & Gabbana", едва няколко дни, след като официално взеха решението да прекарат остатъка от живота си заедно.

Machine Gun Kelly обясни, че двата скъпоценни камъка, образуващи сърце, отговарят на техните зодии: чистият колумбийски смарагд - на нейната, а диамантът - на неговата. Това всъщност била и причината да се спре именно на тях.

"Бижуто е изработено от две отделни части, свързани с магнит, но всяка от тях може да бъде самостоятелен пръстен. Ако се вгледате в него, то със сигурност ще забележите мястото, на което се съединяват", разясни звездата.

Причината, поради която са преценили да пуснат в социалните мрежи видеото, показващо как пада на едно коляно, задавайки на актрисата важния въпрос, е, че са искали да имат пълен контрол над разказа, пише life.dir.bg. По този начин те сами са решили кога точно да разкрият на почитателите си хубавата вест, а не да оставят някоя медия, сдобила се с техни папарашки снимки, да го стори вместо тях.

"Не знаехме, че видеото се е превърнало в толкова голям хит във виртуалното пространство. В интерес на истината не бях наел екип от оператори или фотографи, заснех всичко сам, с личния си телефон", признава Бейкър, макар това да е малко вероятно, тъй като кадрите в клипа са направени от три различни ъгъла, което означава, че трябва да е разполагал точно с толкова устройства.

Звездата от "Трансформърс" каза "Да" на своя партньор преди осем дни, когато всъщност и публикува въпросния клип в своя личен Инстаграм профил. В него двамата стоят под дървото, където две години по-рано са пламнали чувствата им.

"След като преминахме през ада заедно, след като се смяхме повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него", гласи посланието към поста ѝ, завършващо с признанието, че след като е дала положителен отговор, двамата са пили от кръвта си.

Макар романсът им да стана публично достояние през юли 2020 г., отношенията между двамата започват няколко месеца по-рано, по време на снимките на филма "Midnight in the Switchgrass".

"Караваните ни бяха една до друга, така че всеки ден стоях на стъпалата пред своята, чакайки да я видя, само за да установя зрителен контакт с нея. Тя има най-красивите очи на света", разказа преди време Machine Gun Kelly в тяхно общо интервю в подкаста "Give Them Lala", воден от Рандал.

От своя страна Меган допълни, че е почувствала създалата се връзка помежду им моментално. Тя каза, че всеки път, когато го поздравявала, усещала как и двамата горят с един и същ плам.

Хубавицата сподели, че още през първия път, когато се сблъскали на снимачната площадка, тя разбрала, че са двете половини на една душа и веднага му го казала.

Няколко дни след това, разговаряйки със списание "GQ", рапърът призна, че в миналото, когато е бил тийнейджър, е имал плакат на актрисата, закачен на стената в спалнята му. Въпреки че е мечтал за това обаче, никога не е предполагал, че ще дойде ден, в който действително ще бъде с нея.