Десислава Радева прибра косата за втория мандат

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10692020 www.24chasa.bg
Съпругата на президента на 19 януари 2022 г. СНИМКИ: РУМЯНА ТОНЕВА

Преди пет години бе със средна

дължина, сега с непретенциозен кок

С непретенциозен кок и тоалет в наситеносиньо - така се появи на клетвата на Румен Радев съпругата му Десислава. За встъпването във втория мандат президентшата избра коренно различна визия от тази, с която бе на първата инаугурация. Обикновено тя се появява със спусната коса. Сега я бе прибрала в небрежно елегантен кок, в който личаха светлите кичури, добавени в косите ѝ. По време на клетвата преди пет години тя нямаше русоляви тонове, а бе изцяло брюнетка. Дългата малко под раменете ѝ коса бе леко извита навън. Ако се вярва на твърденията, че прическата носи послание, прибраната коса показва, че Радева демонстрира дисциплинираност.

Десислава Радева преди пет години
Десислава Радева преди пет години

С нея шега не бива, защото се справя с всеки проблем. Спуснатата под раменете коса, с която бе преди пет години, доста се доближава до същите тези послания. Жените, които избират подобни фризури, са целеустремени и с увереност се справят с всичко, с което се захванат.

По време на първата клетва Десислава Радева бе заложила и на бяло силно вталено сако и черна рокля до коляното. Класическа комбинация, с която не може да се сбърка и е подходяща за всякакви поводи. За официалното встъпване на съпруга ѝ във втория мандат тя заложи на тоалет, изцяло в наситеносиньо. Дори маската на лицето ѝ бе от същата материя и в същия тон като сакото и полата. Този път класическата дължина до коляното тя смени с миди - до средата на прасеца, абсолютен хит в дизайнерските колекции през последните няколко сезона. Тази дължина не пасва на всяка фигура, тъй като допълнително прави оптически по-ниски дребничките жени. Десислава Радева обаче може да си позволи миди благодарение на високия си ръст.