Какво е онлайн лотария?

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10715403 www.24chasa.bg
Източник снимка:pixabay.com

Едно от нещата, към които се стремим през целия си съзнателен живот е да си осигурим възможно най-добрия стандарт на живот.

Една част от нас се опитват да подобрят жизнения си стандарт като се фокусират върху кариерата си, други изграждат собствен бизнес, трети поемат по друг път в търсене на финансова стабилност и просперитет.

Но всички ние в един или друг момент си мечтаем късметът просто да ни се усмихне и да ни донесе благоденствие, като ни награди с една печалба от онлайн лотарията.

Какво е онлайн лотария?

Така се нарича всяка лотарийна игра, за която могат да закупени билети online.

Казано иначе, достатъчно е да имате достъп до устройство с интернет връзка, регистрация в някой от сайтовете за лотария и можете да пробвате късмета си, като участвате в която и да е лотарийна игра по света.

Сайтове като online lottery in India (онлайн лотария в Индия) ви позволяват да играете както в национални, така и в международни игри, без значение в коя точка на света се намирате.

Преди да го направите обаче трябва да се запознаете малко по-внимателно със законите на съответната страна, тъй като онлайн хазартът е забранен в някой страни.

Какво са лотарийни агенти и лото уебсайтове за залагане?

Онлайн лотарийните агенти са сайтове за лотарии, които купуват вместо вас билети, т. е. играят ролята на посредник между играча и лотарията. Тези компании имат офиси по цял свят, така че когато закупите билети, те изпращат сътрудниците си, които на място купуват билети от ваше име. За да е всичко напълно прозрачно, след покупката билетите се сканират и копието се изпраща на вашия имейл адрес (копието от билета е доказателство за собственост).

Ако участвате в лотария чрез лотарийни агенти е добре да знаете, че цената на билета, която трябва да платите е малко по-висока (заради комисионната, която получават агентите за посредническата си роля).

Лото сайтовете за залагане са сайтове, създадени така, че играчите да могат да залагат единствено на резултатите от официални лотарийни игри. С други думи, те на практика не предоставят достъп до игрите, които предлагат.

Разбира се, и в този случай можете да спечелите от онлайн лотарията, но трябва да се уверите, че въпросния уеб сайт предлага добри изплащания и най-вече, че е регулиран от Комисията за хазартни игри в съответната държава.

 

Видове онлайн лотарийни игри

Синдикати

Почти всички сайтове за лотарийни игри като online lottery in India (онлайн лотария в Индия) предлагат опция, която позволява на играчите да играят в група или т. нар. “синдикати”. Играейки в група, играчите обединяват билетите си и увеличават шансовете си за печалба. Минусът е, че ако имате късмет и групата ви спечели от онлайн лотарията, печалбата се разделя между участниците.

Виртуални скреч карти

Подобно на скреч картите, които до скоро се продаваха по павилионите, и при виртуалните скреч карти трябва да се “драска” (или щракне) с мишката върху няколко клетки, за да се разкрие какво се крие отдолу. Ако се открият няколко съвпадащи изображения, играчът получава печалба в определен размер.

При този вид онлайн лотарийни игри печалбите са по-малки, но пък шансовете за редовна печалба е по-голяма.