Предизвикан от Бойко Кръстанов, Рачков обяви: Синът, работата и природата са трите ми любими неща

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10725855 www.24chasa.bg
СНИМКА: Личен Профил В Инстаграм

Моите три страхотни неща са: първо - моят страхотен син, второ - страхотният екип и работата, която работя, и трето - страхотната природа, която ни заобикаля, нашата страна.

Това са нещата, които най-много обича актьорът Димитър Рачков. Той ги изреди във видео в профила си в инстаграм, след като бе предизвикан от актьора Бойко Кръстанов.

Колегата му играе моноспектакъла си “Всички страхотни неща” от миналата година. Затова и Рачков му направи реклама, като поръча всеки да гледа представлението.

Идеята на предизвикателството в инстаграм е известни личности да споделят своите три страхотни неща (по името на пиесата), които обичат и на които се радват най-много. Всички трябва да направят видео в инстаграм профилите си и да ги разкажат. “Понякога не си даваме сметка, че всъщност малките неща са тези, които ни правят щастливи. В представлението “Всички страхотни неща” правя списък на всичко, заради което си заслужава да се живее”, казва Бойко Кръстанов. Той споделя и своите три любими неща - ски, джакузи и терлици.

Отговорилият на предизвикателството Рачков в края на видеото си пожела “всеки ден да намирате три страхотни неща, за които си заслужава да се живее”. На свой ред той предизвика колегите си Юлиан Вергов, Хилда Казасян и Магърдич Халваджиян.