(Подкаст) Искра Донова от сериала "Братя" искала да стане певица, а не актриса

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10743448 www.24chasa.bg
Искра Донова и Анатолий Попов в новото студио на “24 часа” СНИМКА: Йордан Симeонов

Тя обожава музиката и затова още в ранна детска възраст иска един ден да стане певица. Но докато е в гимназията, Искра Донова се записва в театралната школа на Венцислав Кисьов в театър “Сълза и смях”.

“Театърът е като наркотик, няма как да се обясни на хората, които не се занимават с тази професия, какво е чувството, когато се качиш на сцена. Ако не беше Венци Кисьов, който да ме насочи да се занимавам професионално с театър, най-вероятно щях да стана певица”, разказва актрисата в новия епизод на подкаста “24 часа от живота”.

Донова преминала през тежки изпитания на волята си, докато реши да продължи да се занимава с тази професия. Днес вече се чувства стабилна в работата си, като същевременно много голяма сигурност ѝ дава и човекът до нея. “Останах в театъра, защото не мога без него. Много е трудно да работиш нещо, което не обичаш”, казва тя. Навремето я наричали бунтарката в театъра, но днес тя е по-спокойна и помъдряла. “Гледам да не се заяждам много, казвам винаги това, което мисля, но с такт. Съобразявам се с емоциите и егото на човека срещу мен”, обяснява актрисата.

Лесно ли е влязла в образа на героинята си Ива от сериала “Братя”, защо не иска да порасне, кои са нещата, които я правят щастлива извън работата, и още интересни истории от актрисата може да чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта www.24chasa.bg и във всичките ни подкаст платформи.