Джордж Клуни и Брад Пит по-ниско платени, за да излезе новият им филм на голям екран

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10749401 www.24chasa.bg
Джордж Клуни и Брад Пит

Холивудските звезди Джордж Клуни и Брад Пит са приели по-ниски хонорари, за да може новият им филм да излезе и на голям екран, съобщи Контактмюзик.

Клуни и Пит, работили в много успешни проекти като "Бандата на Оушън" и "Изгори след прочитане", се снимат в трилър, все още без заглавие, под режисурата на Джон Уотс ("Спайдър-мен: Няма път към дома") на "Епъл ориджинал мувис".

В интервю за "Дедлайн" носителят на "Оскар" Клуни каза, че с Пит получили предложения за високи хонорари за участието си в продукцията. Той подчерта увереността си, че филмите могат да "живеят едновременно" и на голям екран, и на стрийминг платформите.

"Ние казахме, че бихме искали да вземем по-малки хонорари, ако така ще гарантираме, че ще има и прожекции в кината и ни казаха, че това е страхотно", посочи Клуни.

"Смятам, че има начин всички да съществуваме заедноЕ Има много филми, които все още е забавно да се гледат на голям екран. Например филмът, който правим с Джулия Робъртс сега е на "Юнивърсал", комедия, а е забавно комедиите да се гледат в салон, пълен с хора", казва Клуни, цитиран от БТА.