Киномаратон за влюбени започва с дъжд от червени цветя

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/3121825 www.24chasa.bg
Хиляди избухвания от цветя и романтични гълъби създават любовна атмосфера преди киномаратона за Свети Валентин във Варна.

Дъжд от червени цветя слага началото на киномаратон в най-големия търговски център на Варна. Топфлористката Луиза Мардик Георгиева, Градина Мимоза и Призма създадоха рекорден брой книжни птици, сърца и цветове за авторската декорация в навечерието на Свети Валентин.

Пратеници на любовта тръгват в първия ден на февруари, за да раздават покани за Седмицата на любовното кино. Тя започва навръх Деня на влюбените с разтърсващата постановка на Кралската опера в Лондон на "Турандот" от Джакомо Пучини. В афиша на киноседмицата е и балетът "Дон Кихот" пак на кралската трупа.

Пирон на филмовия маратон ще бъде новият прочит на класическата драма на Фицджералд "Великият Гетсби" в Real 3D на 20.02. от 19 ч. Леонардо Ди Каприо ще е Гетсби, ще му партнират Исла Фишър, Тоби Магуайър, Кери Мълиган. Интернет-играта "Открий Перфектния подарък!" дава шанс на влюбените край морето да изберат атрактивна изненада за своите любими - романтичен уикенд за двама до страната на Дракула, елегантни парфюми, ефектни бижута, много цветя.