Крисия не успя да отиде на ревю, за да пее за учителката си по солфеж

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4564228 www.24chasa.bg
Крисия пее “Я кажи ми, облаче ле бяло” на церемонията в Разград във вторник вечерта. СНИМКИ: РАЗГРАД ФОТО НЮС И БУЛФОТО

Крисия Тодорова трябваше да пее на ревюто на София Борисова - дизайнерката, която направи чернобялата й рокля за Евровизия, но не успя.

По време на дефилето в София във вторник вечерта талантливото дете пя за учителката си по музика в Разград. Тогава преподавателката ѝ по солфеж Свилена Дечева получи отличието “Почетен гражданин на Разград” от кмета на града Денчо Бояджиев. На сцената Крисия представи “Я кажи ми, облаче ле бяло”.

За съвпадението в датите обаче дизайнерката Борисова научи дни преди ревюто. Но всичко останало по организацията му е по план - в едночасово шоу осемнайсет манекенки дефилираха с 97 модела. Дизайнерката ги прави за шест месеца. Толкова са ѝ необходими за цялостната подготовка - измислянето на моделите, кройките и изработването им.

Колекцията “Дантелена магия” мина почти изцяло в черно и бяло, също като концепцията на сценичните тоалети на Крисия, Хасан и Ибрахим за детската Евровизия в Малта през ноември. Без да бяга от стила си, Борисова представи вечерни рокли с изображение на дърво с клони - нейна запазена марка.

Гости на ревюто бяха певицата Софи Маринова, Маргарита Бербатова - майката на футболиста Димитър Бербатов, водещата Мира Добрева, Вихра Петрова с дъщеря си Ава, Жорж Ганчев със съпругата си Валентина Шишкова-Шуши. От тях Борисова получи цветя, но най-големият букет беше изпратен лично от Слави Трифонов. Тв водещият и дизайнерката работят заедно от 4 години. Тя облече екипа му за новогодишната програма по Би Ти Ви. Вероятно ще направи тоалетите им и за големия концерт в зала “Арена Армеец” на 25 април.