Дъщерята на Азис отряза косите си, дава ги за перука на болни

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4642312 www.24chasa.bg
Азис пусна във фейсбук снимка с отрязаната плитка на дъщеря си Рая.

Когато 7-годишната Рая Василева - дъщерята на Азис, разбира, че много онкоболни имат нужда от коса за направата на перука, си намисля да отреже своята.

Взема решението лесно, въпреки че дълго време чака своята коса да стигне до кръста. Нещо повече, прави го, без да се замисли.

Поне така написа баща ѝ в личния си профил във фейсбук и допълни: “Моята дъщеря Рая отряза косите си! Горд съм, че отглеждаме с майка ѝ такова дете! Така съм възпитал своята дъщеря. Не съм оставил това да направи телевизията или която и да било медия! Не търся отговорност за възпитанието на детето си от никой артист, певец или каквото и да било друго. Защото това е моята мисия в живота ми! Обичаме те, Рая!”

Изпълнителят пусна и снимка на отрязаната плитка, която Рая дарява за каузата “Промени живота си сега”. Направила го е на 3 март, националния празник на България.

Досега Азис никога не е показвал дъщеря си. Направи го само веднъж, след като се роди през август 2007 г. Миналата година пусна нейна снимка в социалната мрежа от ваканция в Дубай. На кадъра обаче не се вижда лицето на Рая, която е в първи клас.

Около 100 перуки е приготвил да подари на нуждаещи се и фризьорът от Казанлък Станимир Ненчев-Стенли. Прави го благотворително заради празника вчера 8-март.

Сега на Азис му предстои друго - да убеди публиката и журито на “Като две капки вода”, че е най-добрият. Той влиза в имитаторското предаване на “Нова” и утре за първи път ще излезе на сцената. Със сигурност ще е от добрите, защото това шоу е и за пеене. Азис ще имитира Лили Иванова. Затова той трябваше да обръсне брадата си, която поддържа от години. Нова тв ще излъчи “Като две капки вода” от 20 ч на живо.