Михаил Билалов с ламбър брада на премиерата на “Връзки”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4791634 www.24chasa.bg
Михаил Билалов, режисьорът Виктор Божинов и актрисата Лорина Камбурова след прожекцията на сериала. СНИМКИ: БУЛФОТО

Михаил Билалов е сериозен актьор, който показа, че може да играе много добре и смешни роли. Това се видя на големия екран в сряда вечерта, когато бе излъчен за първи път пред публика новият български сериал “Връзки”.

Актьорът дойде на премиерата с т.нар. ламбър брада, която е сред модните трендове тази година. Много убедителен - той влиза в ролята на брачен консултант. Героят му е женен за Лилия Маравиля, която е архитект, а майка му във филма е Анета Сотирова, която играе театрална актриса. И тримата за първи път гледаха 40-минутния епизод заедно със зрителите от кинозалата в столичния мол, където се прожектира първият епизод на поредицата. Всички се забавляваха и силно аплодираха. Защото им хареса съдържанието, а сценарият винаги е важен. Този предлага много смях и шеговити реплики. Измислен е от Ваня Николова и Йордан Банков. И двамата имат добър опит, защото са били сценаристи на “Под прикритие”.

Павел Станчев, главният изпълнителен директор на “Би Ти Ви Медиа Груп”, определи жанра на сериала като драмеди - драма и комедия в едно. Той представи “Връзки” заедно с продуцента Пейо Николов. За да видят първия епизод, в залата бяха дошли и френският посланик у нас Ксавие дьо Кабан, певицата Камелия Тодорова.

Би Ти Ви ще излъчва “Връзки”, който тръгва в ефира на 3 юни, в сряда, четвъртък и петък от 21,30 ч.

Сериалът беше представен и в Кан по време на телевизионния фестивал през април. Интерес към филма вече имат продуценти от Бразилия, Франция и Америка.