Гергана Капзамалова от “Женени от пръв поглед” има връзка с ММА боец

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4857965 www.24chasa.bg
Заедно с ММА боеца Деян Топалски, облечени с еднакви тениски, на вечерна разходка в Бургас.

Приятелство, прераснало в любов.

Ето така само с три думи Гергана Капзамалова - една от най-харесваните участнички от “Женени от пръв поглед”, описва връзката си с ММА боеца Деян Топалски.

Двойка са отскоро, но всъщност се познават отдавна. Миналия месец се срещат случайно в Пловдив покрай общ познат и оттогава възобновяват отношенията си. Първо като добри приятели. След това - срещи, приятни разговоти и някак естествено стават близки и в живота.

Влюбени са един в друг, но все още не обсъждат открито много-много чувствата си. Защото често публичността разваля тези неща. Затова колко са сериозни намеренията им, знаят само най-близките им. Виждат ги щастливи на 31-ия рожден ден, който тя празнува в Созопол в края на юни.

Капзамалова стана популярна след участието си в “Женени от пръв поглед”, въпреки че за нея тв експериментът на Нова тв, се оказа неуспешен. Тя е регионален мениджър на популярна чужда марка за дрехи.

Деян Топалски се прочу като ММА боеца, чийто коефициент на интелигентност е като на Бил Гейтс - 143 точки. Според статистиката хората с подобен резултат са около 0,2% в света. След като разбира това и Гергана решава да се тества - нейният резултат също е отличен - 140 точки.

Топалски, който е един от първенците в бойните изкуства у нас, е завършил индустриален мениджмънт в Техническия университет в София.