Гергана Капзамалова от “Женени от пръв поглед” се влюби в ММА боец

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4864985 www.24chasa.bg
Гергана и Деян вечерят в ресторант в София. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Връзката им е от месец. Живеят в отделни апартаменти, но все по-често прекарват времето си заедно

Девет дни, след като каза “да”, Гергана Капзамалова реши да сложи край на брака си с непознат. Въпреки че екипът на предаването “Женени от пръв поглед” я съветва друго, нейният усет се оказа напълно безпогрешен. И резултатът не закъснява – 3 месеца по-късно цялата сияе и изглежда по-влюбена от всякога.

Мъжът до нея е ММА боецът Деян Топалски. Връзката им е от месец, но реално се запознават преди две години покрай общ познат. “Много е красива”, е първата му мисъл, когато я вижда.

Вероятно се харесват още оттогава, но нито един от двамата не смее да направи първата крачка.

Когато възобновяват отношенията си отскоро, за тях знаят само най-близките им приятели. Виждат ги щастливи на 31-ия ѝ рожден ден в края на юни.

Тогава празнуват заедно в Созопол. Оттам е и първата им обща снимка, на която се показаха като двойка – тя е в прегръдките му, а той я целува, докато събират слънце на плажа. Пуснаха я преди дни в социалната мрежа и така официално разкриха връзката си.

Сега са

в онзи начален

период, в който

напасват

характерите си,

запознават се с

приятелите си

и не могат да се нарадват един на друг.

Още не са повдигали въпроса за съвместното съжителство, не правят и грандиозни планове за бъдещето. Още се опознават и просто се наслаждават на моментите, когато са заедно.

Всъщност колко държат един на друг, си доказват още преди старта на “Женени от пръв поглед” в началото на годината. Тогава ММА боецът е сред малкото хора, на които Гергана обяснява, че е избрана да участва в тв експеримент, в който непознати се женят, а камери проследяват няколко седмици от живота им. Не търси съвет от него, тъй като току-що е подписала договора с предаването и на практика го поставя пред свършен факт. С две думи – подготвя го психически.

Той не е особено очарован от идеята и впоследствие изтрива Нова тв от списъка с програмите си. Прави го съвсем умишлено и съвсем скоро я връща на десети канал, където бе и преди. “Един ден, докато прехвърлях каналите с дистанционното, попаднах на реклама на шоуто по “Диема” – изтрих я и нея”, разказва Топалски, който и досега не е виждал приятелката си в нито един кадър от предаването.

Сега отношенията им със сигурност се задълбочават, щом вече и родителите им знаят за връзката. Майката на Гергана, която е доктор, се запознава лично с него в Пловдив, където тя живее.

Преценката на

родителите винаги

е най-вярна и точна,

а тя казва на дъщеря си, че одобрява Деян. Неговата майка още не познава лично Гергана, но знае за отношенията им. Тя е адвокат и живее в Плевен.

Деян Топалски, който е един от първенците в бойните изкуства у нас, е завършил индустриален мениджмънт в Техническия университет в София. Всъщност е инженер, но никога не е работил по специалността си.

Той се прочу като ММА боеца, чийто коефициент на интелигентност е като на Бил Гейтс - 143 точки. Според статистиката хората с подобен резултат са около 0,2% в света. След като разбира това, и Гергана решава да се тества - нейният резултат също е отличен - 140 точки. “Моето мнение е, че мъжът трябва да е повече от жената във всяко едно отношение”, коментира резултата си Капзамалова, която е регионален мениджър за България на популярна чужда марка за дрехи.

Двамата си пасват и в друго отношение –

спортът е една

от силните страни

и на двамата

Преди дни отиват на Бистрица, за да тренират за първи път заедно.

Гергана Капзамалова дължи добрата си фигура на кросфита - това е съчетание между гимнастика, щанги, спринт, гребане. Упражненията са силови, като се използва собственото тегло или дъмбели - вид гири, чиито тежести могат да се сменят. Сега на тези умения учи и други жени. Преди месец заедно със Светлана Кирова – другата участничка в “Женени от пръв поглед”, която реши да се разведе, стартираха курс, в който ще преподават авторска програма с упражнения, която за много кратко време оформя всеки мускул от тялото.

Деян от малък се занимава с източни бойни изкуства и също има школа, в която предава опита си на други. Тренира усилено 6 дни в седмицата. И като всеки спортист – спазва строг режим в храненето. Не употребява алкохол и се старае менюто му винаги да е здравословно. “Гергана умее да готви и харесвам всичко, което ми направи – салата “Капрезе”, както и сьомгата с тиквички и моркови, които ми приготви, са много добри”, казва Деян, който сега се подготвя за следващия си професионален мач – на 2 август в Амфитеатъра в Свети Влас. Досега е участвал 4 пъти и винаги си е тръгвал с победа. Тази година обаче в публиката ще го подкрепя и Гергана.