Емил Конрад направи пародия на “Момиче като мен” на Гери-Никол (видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5155802 www.24chasa.bg
Емил Конрад с двете визии от пародийния си клип СНИМКИ: ФЕЙСБУК

Влогърът кръсти песента си

“Правя мусака”

“Не казвам, че е кавър на една песен, но го казвам.” Така най-известният влогър у нас Емил Конрад представи новото си видео във фейсбук. То не е като досегашните - най-често скечове по някаква тема, а пародия на новата песен на Гери-Никол “Момиче като мен”. Кавърът на Конрад е кръстен “Правя мусака” и е дует на влогъра с един от най-известните му персонажи - Силвето. За да се направи на момиче, той използва жълта тениска, която слага на главата си, за да прилича на коса.

“Жена като мен действа като лексотан. Няма да се бавя, искаш ли, ще ти дам... Правя мусака, рендето търсех, ще донесеш ли сливова. Къде ходи досега, питам те, знаеш ли колко е часа”, пее Силвето, а сред думите на Емил са: “Златотърсачки като теб много има. Мусака не бъркат, а всяка се мисли за неотразима. Не съм милионер, а ти не си трофей. Да ме спираш, ти недей. Искаш да опиташ мусаката, опитай я и полудей.”

Видеото приключва в нищото с черен екран и думите: “Забравих да платя тока.” След секунди се появява в кадър влогърът и добавя: “Нямам никакво обяснение за това, което гледахте. Надявам се да ви е харесало. За първи път правя подобна пародия. Не казвам, че е пародия на момиче, което е на 17 години и е полуголо в клипа си, но го казвам. Благодаря на Павел Колев, който засне видеото, и на Недко, който направи музиката.”