Истина или лъжа: Люси Иларионов с автомобилен бизнес

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5318618 www.24chasa.bg

ЖЪЛТИНИТЕ

Бившите съквартиранти от “ВИП Брадър” Джино Бианкалана и Люси Иларионов ще внасят американски коли в България. За целта в момента двамата подготвят документите за учредяването на обща фирма, чрез която да завъртят бизнеса. Освен това Люси Иларионов обещал да купи лимузина на приятелката си Ани Хоанг, написа голям вестник.

Лъжа е, че Люси Иларинов ще развива бизнес с автомобили и че ще го прави с бившия си съквартирант от “ВИП Брадър” Джино Бианкалана. А колата подарък за половинката на Люси не е лимузина. Ето какво каза самата Ани Хоанг:

“Люси ми подготвя такава изненада, подготвя я заедно с Джино. Но колата не е лимузина и няма общо с бизнес.

Просто двамата - Люси и Джино, много си паснаха откъм коли и се запалиха по това. Люси ми подготвя изненада, но няма никакъв бизнес с Джино за внасяне на коли от САЩ."

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"От вчера депутатите са с по-високи заплати. И това не е първоаприлска шега. Това е самата истина", написа във Фейсбук гневно Слави Трифонов и допълни: В тази извънредна ситуация, в тази трудна за всички българи ситуация, в която много хора губят работата си, парите си, а някои и живота си, българските депутати вече взимат повече пари

Както колегите си от ВМА вчера и медиците от болница Св. Анна излезнаха с послание, в което призовават всички: "Молим да останете вкъщи". Снимката на здравните работници от столичната МБАЛ обиколи социалните мрежи и събра хиляди харесвания. Снимка: Болница Св.

Президентът на Филипините Родриго Дутерте нареди на полицията да застрелва всеки жител, който причини "проблем", докато са в сила правилата, наложени с въвеждането на карантина заради коронавируса. "Ако възникне проблем или ситуацията се усложни дотолкова, че хора се бият до бой и животът ви е застрашен, застреляйте ги" - каза той